Smörgåstårtor

Bread Art - Boulangerie de Montmartre by Marilyn Dunlap

 

 

ANETTE´s ENKLA SMÖRGÅSTÅRTA till ca 8 pers

 

1 liten smörgåstårtbotten

 

Röran räcker till båda lagren:

1 stor burk lätt cremefraiche vispas fluffig

tillsätt sedan följande:

ca 0,5 dl majonnäs

200 gr rökt skinka klippt i småbitar

ca 5 cm finhackad purjolök

salt, svartpeppar

några sprut ketschup och senap

4 hackade ägg

rör om och smaka av!!

 

till garnering:

ca 2 dl grädde vispas och smaksätts med ett sprut majonnäs

1 kg frysta räkor med skal

5 finhackade ägg

slanggurka finhackad

dill, mm

 

eller

garnera med skinkskivor, ostrullar, vindruvor, coctailtomat, gurka mm

 

RÄKSMÖRGÅSTÅRTA med tonfiskröra..............recept kommer snart