Kyckling

Mina fyllda kycklingfileer
6 kycklingfileér 1)
1 burk apetina fetaost i örtlag 2)
0,5-1 riven vitlöksklyfta 2)
4-5 msk creme fraiche 2)
lite salt, oregano, timjan 2)
2 msk flytande honung 2)
1-2 pkt bacon (1 pkt räcker till 1 skiva runt fileén) 3)
-
Bryn kycklingfileérna tills de fått fin färg, ta upp dom ur stekpannan och låt svalna.
-
mosa fetaosten och blanda i övriga ingredienser, smaka av.
-
Skär ett djupt snitt i fileerna och ta ca 2 tsk fyllning i varje. Vira bacon runt o lägg i eldfast form. Klicka överbliven fyllning på fileerna .
200 grader ca 30 minuter
servera med kall eller varm sås:
2,5 dl grädde+ 1 st matgrädde lila+sweet chilisås och olika kryddor efter smak . Koka ihop detta och häll sedan endel i formen.
Övrig sås kan serveras varm eller kall.